Recycled With Love And Fashion

Muttilove - Birkegade 9 kld. tv. - 2200 København N - Tlf. 26181597 - E-mail karen@muttilove.dk

Mandag 12.00 - 18.00 / Tirsdag til fredag 11.00 - 18.00 / Lørdag 11.00 - 16.00

MuttiLove-konceptet er udviklet gennem de sidste 2 år og er en linie, som med sit helt eget look og genkendelige styles henvender sig til piger med humor, personlighed og passion – der ikke er bange for at vise det!

 

MuttiLove = Karen Buus-Hansen, en passioneret fashionista! Med sin egen holdning til tidens trends nyfortolker hun vintageæstetikken og behovet for bæredygtigt forbrug ved at recycle genbrugsmaterialer i sit  eget oiginale design. Som en del af processen ligger skattejagten på glemte tekstiler, hvor den ukendte histories inspiration bliver til kreativitet og kærlighed, der giver nyt liv!

I MuttiLove samles trådene i en ramme med forholdsvis enkle former i stadig forandring efter nærmest dogmatiske grundregler – kærlighed, recycled materials, aldrig 2 ens og old-school håndproduktion. Hvert  item er unikt; sammensat, klippet og syet enkeltvist og med kærlighed.

 

Looket er på en gang nostalgisk og nutidigt. Udtrykket er individualistisk feminint med plads til både humor og glamour og det kan man også se i MuttiLove’s lille butik i Birkegade 9, 2200 Kbh N, hvor stemningen er en uprætentiøs blanding af guldaldermaleri og boudoirstemning.